4 Bevestiging

Uw bestelling is ontvangen.

Wij danken u voor uw bestelling! Uw online betaling is verwerkt. U ontvangt per E-Mail de automatisch gegenereerde orderbevestiging. De bestelde artikelen worden zo spoedig mogelijk verzonden. Indien een artikel niet voorradig mocht zijn, ontvangt u omgaand (tijdens kantooruren) bericht. Op de dag van verzending ontvangt u een automatische E-Mail met Track & Trace nummer, zodat u het pakket zelf via internet kunt volgen.

Indien u constateert, dat het afleveradres op de orderbevestiging niet juist is, verzoeken wij u omgaand contact met ons op te nemen. Vanaf het moment dat uw bestelling voor verzending voorbereid is, is het voor ons niet meer mogelijk het afleveradres aan te passen.

Uw bestelling wordt op werkdagen tijdens kantooruren afgeleverd. Indien het pakket niet afgeleverd kan worden, wordt een bericht achtergelaten, waarin aangegeven staat wanneer het pakket nogmaals aangeboden wordt. Indien dit tot problemen leidt, kunt u contact opnemen met het telefoonnummer dat op het achtergelaten bericht staat. Voor pakketten verzonden met GLS kunt u ook via internet reageren ( Voorbeeld).

Voor uw eigen bescherming verwachten wij uw persoonlijke handtekening bij het accepteren van de zending, zowel bij zakelijke - als privé adressen. Indien u niet in staat bent om zelf, of uw gemachtigde, te tekenen voor ontvangst van de bestelling, kunnen wij de levering aan u niet garanderen. U bent zelf verantwoordelijk indien derden voor ontvangst tekenen op het door u opgegeven afleveradres.

Mocht u binnen een paar minuten geen orderbevestiging ontvangen hebben, wilt u ons dit dan even laten weten? Controleer s.v.p. vooraf uw Spam-mails.

Graag tot een volgende keer!

Uw " ClassicInternational " Team


Home