4 Bevestiging

Uw bestelling is ontvangen.

Bedankt voor uw bestelling. U ontvangt binnen een paar minuten de automatisch gegenereerde orderbevestiging. Mocht een artikel tijdelijk uitverkocht zijn, dan zullen wij u omgaand (tijdens openingstijden) berichten.

Vanaf het moment dat uw bestelling voor verzending voorbereid is, is het voor ons niet meer mogelijk het afleveradres aan te passen. Indien u constateert, dat het afleveradres op de orderbevestiging niet juist is, verzoeken wij u direct contact met ons op te nemen.

Uw bestelling wordt op werkdagen tijdens kantooruren afgeleverd. Indien het pakket niet afgeleverd kan worden, wordt een bericht achtergelaten, waarin aangegeven staat wanneer het pakket nogmaals aangeboden wordt. Indien dit tot problemen leidt, kunt u contact opnemen met het telefoonnummer dat op het achtergelaten bericht staat. Voor pakketten verzonden met GLS kunt u ook via internet reageren ( Voorbeeld).

Mocht u binnen twee werkdagen geen orderbevestiging c.q. bericht van ons ontvangen hebben, wilt u ons dit dan even laten weten? Controleer s.v.p. vooraf uw Spam-mails.

Wij zien u graag nog een keer terug op onze site.

Uw " ClassicInternational " Team


Home