PlastiDip Thinner

De chemische samenstelling van PlastiDip®Thinner is niet vergelijkbaar met de verdunning, die voor verven en lakken wordt toegepast. PlastiDip® is een vloeibare rubber en vereist een andere formule, die matched met het reeds in PlastiDip® aanwezige aandeel verdunning. Andere en goedkopere tinners waar onder zogenaamde spoeltinner kan schiften, klonteren en andere negatieve effecten tot gevolg hebben.

Gebruik de speciaal ontwikkelde PlastiDip®Thinner met PlastiDip® vloeibare rubber om PlastiDip® met een spuitpistool op te brengen. Tevens geschikt om te ontvetten en om het spuitsysteem te reinigen zonder demontage. Vul de beker met een hoeveelheid PlastiDip®Thinner en spuit deze in een emmer leeg. Achtergebleven restanten worden opgelost en in de emmer gespoten.

PlastiDip® dient airless (HVLP) te worden gespoten. De fabrikant adviseert om PlastiDip® tot max. 1:1 te verdunnen met PlastiDip® Thinner. Hierdoor vindt tijdens het droogproces een goede verdeling plaats en wordt tevens voorkomen, dat luchtblazen in de aangebrachte coating ontstaan. De mate van verdunning is afhankelijk van het type spuitpistool. Bij een krachtig spuitsysteem kan met minder verdunning worden volstaan. Goede resultaten worden bereikt met 1.3 mm nozzle / 4.5 bar.

Hoe PlastiDip opbrengen met spuitpistool?

Ons aanbod PlastiDip Thinner

1 pagina's   1

€ 5,95 (excl. BTW € 4,92) per 1 St. excl. verzendkosten
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen.
€ 16,50 (excl. BTW € 13,64) per 1 St. excl. verzendkosten
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen.
€ 49,95 (excl. BTW € 41,28) per 1 St. excl. verzendkosten
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen.
1 pagina's   1