PlastiDip Phosphorescent 3,79 L

PlastiDip fosforiserende GLOW IN THE DARK Coating

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
PlastiDip Phosphorescent 3,79 L
Art. 30808345
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen.
Excl btw € 111,57
€ 29,52 / L
Incl btw € 135,00
€ 35,71 / L
Per 1 St.
 
vanaf 4 stuks
€ 105,99
€ 28,04 / L
€ 128,25
€ 33,93 / L
 
 
 
 
vanaf 8 stuks
€ 102,64
€ 27,15 / L
€ 124,20
€ 32,86 / L
 
 
 
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten

Zodra PlastiDip Fosforiserende Glow in the Dark Coating is aangebracht heeft het een transparante lichtgroene glans, maar wanneer de lichten uit gaan ... dan wordt het lichtgevend. GLOW IN THE DARK !!!!

Ieder object voorzien van een laag fosforiserende PlastiDip wordt in donker lichtgevend en kan voor diverse toepassingen worden ingezet:

- Gadgets
- Perfect voor verkeerwaarschuwingsborden, waarschuwingslijnen, markeringen, schrikhek en doodlopende weg borden etc.
- Markeren van vitale apparatuur in geval van een stroomstoring.
- Beschermt tegen elektrische schokken, slippen, uitglijden, en corrosie
- Blijft flexibel en elastisch, en zal niet broos of barsten zelfs in extreme weersomstandigheden.

PlastiDip Phosphorescent is speciaal ontwikkeld om uw PlastiDip behandelde object van een lichtgevende toplaag te voorzien. Plasti Dip Phosphorescent kan met spuitpistool opgebracht worden en zal elk item gecoat met PlastiDip Phosphorescent in het donker een unieke uitstraling geven.

PlastiDip Phosphorescent aangebracht door te dompelen, te rollen, te kwasten of te sprayen. Met toevoeging van PlastiDip® Thinner ook geschikt voor spuitpistool. Geeft na drogen een zachte, matte laag met een transparante lichtgroene kleur. Dit zal voor veel toepassingen voldoende zijn, maar soms is een andere uitstraling gewenst. PlastiDip Phosphorescent is zeer geschikt voor gebruik in de automobielbranche, vaartuigen etc.

PlastiDip Phosphorescent is leverbaar in blikken van 3,79 L (1 Gallon). De laag is snel en gemakkelijk aan te brengen en geeft prachtige resultaten. Voor kleine objekten zijn PlastiDip Glow blauw en PlastiDip Glow groen in spuitbus van 325 ml leverbaar.

De samenstelling van de PlastiDip Phosphorescent is zodanig, dat ze zich bindt aan de unieke chemische structuur van PlastiDip zelf. Hierdoor ontstaat een zeer grote hechting en resulteert in een zeer lange houdbaarheid. Het wordt afgeraden om PlastiDip Phosphorescent te gebruiken op een andere ondergrond dan PlastiDip zelf.

Voor meer informatie verwijzen wij naar de etiketten op het product.

Verpakking : Blik
Inhoud : 3,79 L (1 Gallon)
Kleur : Transparant

Het gebruik en toepassing van PlastiDip is voor eigen risico. Doe eerst een test. De voorbehandeling, coating omstandigheden en de conditie van PlastiDip beïnvloeden het resultaat van de coating en vallen buiten de verantwoordelijkheid van ClassicInternational. ClassicInternational wijst iedere verantwoordelijkheid voor, tijdens en na het opbrengen van PlastiDip af en aanvaardt geen aansprakelijkheid bij schade.

Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Maten  :  H20 x ø17 cm
Gewicht  :  3,50 kg