PlastiDip Pearlizer 3,79 L

Pearlizer geeft een chique parelmoer look aan uw PlastiDip coating!

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
PlastiDip Pearlizer 3,79 L
Art. 30808343
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen.
Excl btw € 123,14
€ 32,58 / L
Incl btw € 149,00
€ 39,42 / L
Per 1 St.
 
vanaf 4 stuks
€ 116,98
€ 30,95 / L
€ 141,55
€ 37,45 / L
 
 
 
 
vanaf 8 stuks
€ 113,29
€ 29,97 / L
€ 137,08
€ 36,26 / L
 
 
 
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten

PlastiDip Pearlizer is de nieuwste toevoeging aan de PlastiDip Enhancers lijn Glossifier, Metalizer Goud, Zilver en Koper.

PlastiDip Metalizers zijn speciaal ontwikkeld om uw PlastiDip coating van een metalic toplaag te voorzien. De metalizer is eenvoudig in het gebruik en geeft uw PlastiDip gecoate item een unieke uitstraling.

Met de PlastiDip Metalizer kunt u de kleuren van uw PlastiDip gecoate items nog meer personaliseren. Leverbaar in goud-, zilver- en koperkleurig. PlastiDip Metalizer voegt een glimmend, metalen laagje toe, terwijl de onderliggende PlastiDip kleur zichtbaar blijft.

PlastiDip Pearlizer is de nieuwste toevoeging aan de PlastiDip Enhancers lijn. Op dezelfde wijze geeft PlastiDip Pearlizer een parelmoer glans en voegt een subtiele witte tint toe aan de bestaande PlastiDip coating ongeacht de kleur. Het ziet er eigenlijk uit als een dun laagje rijp, zoals in de winter. PlastiDip Pearlizer is een geweldige manier om aan je DIY-project een opvallende, maar toch ingetogen afwerking te geven.

De PlastiDip Pearlizer is nu, naast de spuitbus van 325 ml, ook leverbaar in 3,79 L (1 gallon).

De samenstelling van de PlastiDip Pearlizer is zodanig, dat ze zich binden aan de unieke chemische structuur van PlastiDip zelf. Hierdoor ontstaat een zeer grote hechting en resulteert in een zeer lange houdbaarheid. Het wordt afgeraden PlastiDip Pearlizer te gebruiken op een andere ondergrond dan PlastiDip zelf.

Voor meer informatie verwijzen wij naar het etiket op het product.

Het gebruik en toepassing van PlastiDip is voor eigen risico. Doe eerst een test. De voorbehandeling, coating omstandigheden en de conditie van PlastiDip beïnvloeden het resultaat van de coating en vallen buiten de verantwoordelijkheid van ClassicInternational. ClassicInternational wijst iedere verantwoordelijkheid voor, tijdens en na het opbrengen van PlastiDip af en aanvaardt geen aansprakelijkheid bij schade.

Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Maten  :  H20 x ø17 cm
Gewicht  :  3,50 kg