Verzenden en bezorgen

Wij verzenden 5 dagen in de week wereldwijd, t.w. maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Afhankelijk van de afmetingen, gewicht, aantal pakketten en betaalwijze maken wij voor de verzending van uw bestelling gebruik van de diensten van een aantal vervoerders, t.w.:

  • GLS
  • FedEx
  • Diverse expediteurs

Vervoerders bezorgen op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Zij kiezen hun eigen schema voor de bezorging. Classic International heeft hierop geen invloed. Houdt u er rekening mee, dat u (of een familielid) op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur op het afleveradres aanwezig is om de zending in ontvangst te nemen. Indien er op werkdagen overdag niemand thuis is, dan kunt u het pakket op een alternatief adres laten afleveren. U kunt dit tijdens de online bestelprocedure opgeven. Verzending naar een postbusnummer is niet mogelijk!

Alle pakketten worden geleverd aan het door u opgegeven adres. Controleer uw adres voordat u de order verzendt. Indien een foutief adres is opgegeven, geef dit dan zo spoedig mogelijk aan ons door. Als er geen aanpassing wordt gedaan, zijn wij niet aansprakelijk voor de verzending c.q. aflevering van het pakket. Wij verwijzen u in dit geval door naar de bewoners van het door u opgegeven adres en naar de vervoerder.

Op de dag van verzending van uw bestelling ontvangt u van ons een automatisch gegenereerde e-mail met Track & Trace nummer, zodat u het pakket zelf online kunt volgen en rekening kunt houden met de komst van de GLS/UPS chauffeur. 

Profiteer van de nieuwe GLS FlexDelivery-Service !

U bent altijd zelf verantwoordelijk voor de wijze waarop de zending op het afleveradres in ontvangst wordt genomen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vermissing als het pakket door de vervoerder is uitgereikt op een adres waar meerdere personen het pakket kunnen aannemen, bijv. bij bedrijven, studentenhuizen, kamerverhuurbedrijven e.d.

Belangrijk !
Voor uw eigen bescherming verwachten wij uw persoonlijke handtekening bij het accepteren van de zending, zowel bij zakelijke - als privé adressen. Indien u niet in staat bent om zelf, of uw gemachtigde, te tekenen voor ontvangst van de bestelling, kunnen wij de levering aan u niet garanderen. U bent zelf verantwoordelijk indien derden voor ontvangst tekenen op het door u opgegeven afleveradres.