Herroepingsrecht | Aanvraag RMA-nummer retourzending

(Alleen van toepassing bij aankoop door consument en indien product gekocht op afstand)

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw artikel retour te sturen. De verzendkosten zijn voor uw rekening.

Voordat u een artikel naar Classic International retourneert, moet u eerst in het bezit zijn van een RMA nummer. RMA staat voor "Return Material Authorization" ofwel de toestemming om goederen naar Classic International terug te kunnen sturen. De RMA procedure is opgezet voor een betere registratie en organisatie van retourzendingen. Het RMA-nummer is een uniek nummer dat dienst doet als een toestemmingscode en tevens gebruikt moet worden als referentie op uw retourzending. Een kunt een RMA-nummer aanvragen door invulling van onderstaand online formulier of schriftelijk per E-Mail, fax of post. Indien u het RMA-nummer schriftelijk aanvraagt, dient u volledige naam, adres en telefoonnummer c.q. E-Mail adres te vermelden. Na ontvangst van uw aanvraag zenden wij u het RMA-nummer met retourinstructies zo spoedig mogelijk toe.

Uitgesloten van herroepingsrecht en retourname zijn:

  • Aangebroken c.q. geteste sprays en blikken
  • Gallons met verbroken transportvergrendeling
  • Aangebroken c.q. gebruikte spuittoebehoren
  • Gebruikte spuitsystemen

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, moet het artikel onbeschadigd met alle geleverde toebehoren en  in de originele staat en verpakking worden geretourneerd.

PlastiDip is een verbruiksartikel, leverbaar in vloeibare en spuitbare uitvoering. Na ontvangst van geretourneerde PlastiDip wordt het gewicht van de inhoud gecontroleerd. Geopende en/of geteste PlastiDip spuitbussen c.q. blikken, alsmede gebruikte spuitpistolen kunnen niet worden geretourneerd c.q. vergoed.

Indien u een vervangend artikel wenst, dan verzoeken wij u deze online via onze webshop https://www.plastidip.eu opnieuw te bestellen.

Na beoordeling door Classic International op schade en/of gebruik of vermissing zal Classic International het totale bedrag binnen 14 dagen via de door de consument oorspronkelijk gebruikte betaalwijze retour betalen c.q. op een aangegeven IBAN bankrekening overmaken. In geval dat de goederen incompleet en/of beschadigd (ook verpakking) zijn, behoudt Classic International zich het recht voor hiervoor een vergoeding te berekenen. Deze wordt verrekend met het terug te betalen bedrag.

Goederen dienen te worden geretourneerd naar:

Classic International B.V.
Afd. Retouren
Zuidhoven 9-G
6042 PB Roermond
Nederland

  • U dient zorg te dragen voor een deugdelijke (om)verpakking.
  • Schrijf niet rechtstreeks op de artikelverpakking.
  • Vermeld duidelijk het RMA-nummer op de buitenkant van de zending.
  • U bent zelf verantwoordelijk voor de verzending.

Zendingen die:

  • niet of onvoldoende gefrankeerd zijn
  • niet vooraf zijn aangemeld en niet voorzien zijn van een RMA-nummer

zullen door Classic International NIET worden aangenomen.

 

Velden met een* zijn verplicht

Klantgegevens
     
Initialen *
Tussenvoegsel  
Achternaam *
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
Land *
Telefoon  
Fax
Email *
Bankrekening IBAN-nr. *
Tenaamstelling bankrekening *

Productgegevens retourzending (Verpakking bijv. spuitbus, gallon)
Aantal *

Type/Verpakking *

 

Aantal

Type/Verpakking

 

Aantal

Type/Verpakking

 

      
Debiteurnummer  

Factuurnummer *

Product ontvangen op datum  

     
Opmerkingen