PlastiDip Spray Glow

In groen en blauw; lichtgevend

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
PlastiDip Spray Glow Groen
Art. 30808215
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen.
Excl btw € 24,38
€ 75,02 / L
Incl btw € 37,50   € 29,50
€ 90,77 / L
Per 1 St.
PlastiDip Spray Glow Blauw
Art. 30808216
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen.
Excl btw € 24,38
€ 75,02 / L
Incl btw € 37,50   € 29,50
€ 90,77 / L
Per 1 St.
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten

Nieuw van PlastiDip®!. PlastiDip® Glow Green en PlastiDip® Glow Blue. De nieuwe PlastiDip® Glow coatings zorgen voor een Glow Time effect bij blootstelling aan 30-40 minuten zonlicht. Een zwakke gloed is nog steeds te zien na 24 uur!

PlastiDip Enhancers zijn speciaal ontwikkeld om een PlastiDip® coating van een toplaag te voorzien om het PlastiDip® gecoate item een unieke uitstraling te geven.

Het beste effect bereikt u wanneer de PlastiDip® Glow coating als toplaag op een witte PlastiDip® basis aanbrengt.

De samenstelling van de PlastiDip® Glow Enhancers is zodanig, dat ze zich binden aan de unieke chemische structuur van PlastiDip® zelf. Hierdoor ontstaat een zeer grote hechting en resulteert in een zeer lange houdbaarheid. Het wordt afgeraden PlastiDip® Enhancers te gebruiken op een andere ondergrond dan PlastiDip® zelf.

Met de PlastiDip® Glow coating kunt u de kleuren van uw PlastiDip® gecoate items nog meer personaliseren. Naast goud-, zilver- en koperkleurig, parelmoer, zijn nú ook blauw-, groen-, rood- en paarskleurige PlastiDip® Metalizer Cameleon groen/blauw en Cameleon Turquoise/zilver leverbaar. PlastiDip® Enhancers voegen een extra effect toe, terwijl de onderliggende PlastiDip® kleur zichtbaar blijft.

Alle PlastiDip® Enhancer kleuren zijn leverbaar in een spuitbus van 325 ml. De Enhancers zijn snel en gemakkelijk aan te brengen en geeft prachtige resultaten. Te behandelen oppervlakte is 0,5-1 m2 per spuitbus.

PlastiDip® metalizer Goud, zilver, parelmoer en Glossifier nu ook in 3,79 L (spuitklaar) leverbaar !.

Voor meer informatie verwijzen wij naar de etiketten op het product.

Het gebruik en toepassing van PlastiDip is voor eigen risico. Doe eerst een test. De voorbehandeling, coating omstandigheden en de conditie van PlastiDip beïnvloeden het resultaat van de coating en vallen buiten de verantwoordelijkheid van ClassicInternational. ClassicInternational wijst iedere verantwoordelijkheid voor, tijdens en na het opbrengen van PlastiDip af en aanvaardt geen aansprakelijkheid bij schade.

Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Gewicht  :  0,49 kg