PlastiDip Spray Cameleon

Groen/Blauw, Turquoise/Zilver én Kaleidoscope

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
PlastiDip Spray Cameleon Turquoise/Silver
Art. 30808214
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen.
Excl btw € 12,40
€ 38,14 / L
Incl btw € 15,00
€ 46,16 / L
Per 1 St.
 
vanaf 6 stuks
€ 11,78
€ 36,24 / L
€ 14,25
€ 43,85 / L
 
 
 
PlastiDip Spray Cameleon Kaleidoscope
Art. 30808217
Nu incl. 1x Spray Glossifier per bestelling GRATIS
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen.
Excl btw € 23,97
€ 73,74 / L
Incl btw € 36,00   € 29,00
€ 89,23 / L
Per 1 St.
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten

NIEUW van PlastiDip®!. Cameleon Groen/Blauw, Cameleon Turquoise/Zilver én nu ook Kaleidoscope. Deze nieuwe PlastiDip® Cameleon coatings geven een van kleur veranderend effect, afhankelijk van de lichtinval en de hoek waaronder u naar het object kijkt. Bij de Cameleon Groen/blauw verandert de kleur van groen geleidelijk naar blauw en bij de Cameleon Turquoise/Zilver van Turquoise naar Zilver.

Met de PlastiDip® Cameleon serie kunt u de kleuren van uw PlastiDip® gecoate items nog meer personaliseren.

Het beste kleurveranderende effect bereikt u wanneer de PlastiDip® Cameleon coating als toplaag over een zwarte of donkere PlastiDip® basiskleur aanbrengt.

De PlastiDip® Cameleon kleuren zijn leverbaar in een spuitbus van 325 ml en zijn snel en gemakkelijk aan te brengen en geeft prachtige resultaten. Te behandelen oppervlakte is ca. 4,6 m2 per spuitbus.

De samenstelling van de PlastiDip® Cameleon coating is zodanig, dat ze zich binden aan de unieke chemische structuur van PlastiDip® zelf. Hierdoor ontstaat een zeer grote hechting en resulteert in een zeer lange houdbaarheid. Het wordt afgeraden PlastiDip® Cameleon te gebruiken op een andere ondergrond dan PlastiDip® zelf.

Voor meer informatie verwijzen wij naar de etiketten op het product.

Met de PlastiDip® Enhancers kunt u de kleuren van uw PlastiDip® gecoate items nog meer personaliseren. Naast goud-, zilver- en koperkleurig, parelmoer, zijn nú ook blauw-, groen-, rood- en paarskleurige Metalizer, Glow groen, Glow blauw, Cameleon groen/blauw en Cameleon Turquoise/zilver leverbaar. PlastiDip® Enhancers voegen een extra effect toe, terwijl de onderliggende PlastiDip® kleur zichtbaar blijft.

PlastiDip® Metalizer Goud, zilver, koper en parelmoer nu ook in 3,79 L (spuitklaar) leverbaar !.

Het gebruik en toepassing van PlastiDip is voor eigen risico. Doe eerst een test. De voorbehandeling, coating omstandigheden en de conditie van PlastiDip beïnvloeden het resultaat van de coating en vallen buiten de verantwoordelijkheid van ClassicInternational. ClassicInternational wijst iedere verantwoordelijkheid voor, tijdens en na het opbrengen van PlastiDip af en aanvaardt geen aansprakelijkheid bij schade.

Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Gewicht  :  0,49 kg